Algemene voorwaarden

Prijzen
Alle opgegeven prijzen zijn in euro’s en inclusief 21% BTW. U betaalt € 2,95 verzendkosten bij een brievenbus bestelling, bij pakketpost is de bijdrage € 5,95 in de verzendkosten. Bij een bestelling van € 50,-- of hoger vervallen de verzendkosten.

Bij verzending buiten Nederland ontvangt u eerst een email met de juiste verzendkosten, deze gaan naar gewicht.

Betaling
Na het plaatsen van uw bestelling krijgt u per e-mail een bevestiging met het totaalbedrag, onze rekeninggegevens en het ordernummer wat u dient te vermelden bij betaling.
Betaling dient te worden voldaan binnen 7 dagen na bestelling. U kunt betalen door middel van overschrijving naar rekeningnummer: Postbank 9697891 t.n.v. Mediteraño te Harfsen onder vermelding van uw ordernummer.
Mocht er na 7 dagen geen betaling hebben plaatsgevonden dan vervalt automatisch de order.

Verzendkosten
Bij een brievenbus bestelling € 2,95 verzendkosten , bij pakketpost bedragen de bijdrage € 5,95 in de verzendkosten. Bij een bestelling van € 50,-- of hoger vervallen de verzendkosten.
Bij bestelling buiten Nederland ontvangt u een mail met de juiste verzendkosten naar gewicht.
Annuleren van de bestelling / niet goed geld terug
Binnen 3 werkdagen kunt u de bestelling, zonder opgaaf van redenen, kosteloos annuleren. Indien u de bestelling wilt annuleren als u deze reeds ontvangen heeft, dient u ons hier zo snel mogelijk via mail (info@deschoneschijn.nl) of via het contactformulier op onze website over te informeren. Daarna dient u de ontvangen bestelling binnen 3 werkdagen na ontvangst in de zelfde staat naar ons terug te sturen. U ontvangt dan van ons het aankoopbedrag inclusief verzendkosten retour op uw rekening.
Levertijd
Levering vindt plaats na het betalen van het volledige verschuldigde bedrag. Bestellingen worden binnen 3 werkdagen na ontvangst van de betaling verstuurd. Mocht een bestelling vertraging oplopen, dan wordt u daarvan op de hoogte gesteld.
Aansprakelijkheid
De Schone Schijn is niet aansprakelijk voor het kwijtraken of beschadigen van de artikelen tijdens het verzenden. Verzending van de artikelen is voor risico van de klant.
De Schone Schijn is niet aansprakelijk voor eventuele slijtage/verkleuringen aan de artikelen door gebruik. Ook zijn de artikelen niet bestand tegen parfums/schoonmaakmiddelen/water/ander chemische vloeistoffen en scherpe voorwerpen.
De kleuren van de artikelen op de site kunnen afwijken van de werkelijke kleuren.
Garantie
Op onze artikelen geven wij 3 maanden garantie.
Klachten
Bent u ondanks onze grote zorg en zorgvuldigheid voor onze artikelen niet tevreden met uw aankopen, laat het ons dan weten via mail (info@deschoneschijn.nl) of telefonisch. We zullen dan samen een oplossing vinden.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2009 - 2022 De Schone Schijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel